Vlammen,Kolen en rook

Volwaardige gerechten, maar dan bereid op kolen. Dat is wat ik, Rick Jonker, wil bereiken. Ik maak gebruik van de hitte die van het vuur af komt, maar weet ook hoe ik de smaak van rook kan gebruiken.

Een goede barbeque bestaat niet alleen meer uit vlees. Verse groente vormen steeds meer de basis van gerechten en spelen steeds meer de hoofdrol. Daarom laat ik graag zien welke bijzondere dingen er mogelijk zijn met groenten. Maar ook dat stukje vlees of vis kan ik enorm waarderen en als ik dit gebruik in mijn gerechten zorg ik er voor dat deze dan ook optimaal worden gebruikt en er uit springen. Tevens volstaat een goed diner met een goede afsluiter als dessert ik laat je dan ook graag zien wat de veelzijdigheid van een barbecue kan.

Mijn passie breng ik graag over op anderen door hen te laten proeven, ruiken en voelen. Door de jarenlange ervaring in verschillende keukens pik je overal wat mee en creeer je hieruit je eigen kookstijl. Dit staat voor mij als vers, recht voor zijn raap en eerlijk zonder poes pas.

%d bloggers liken dit: