Meer kennis opdoen

Als freelance kok heb ik ervaring opgedaan in allerlei keukens van groot tot klein van sterrenkeuken tot aan brasserie het ken mij niet gek genoeg, en geen uitdaging is mij te groot. Sinds 2015 werk ik als freelance kok en ben ik in te huren door iedereen die een samenwerking met smaak als toekomst ziet. Uiteraard door horecabedrijven die tijdelijk of langer met onderbezetting kampen in hun professionele keuken. Als interim (sous) chef, culinair adviseur, voor à la carte, demonstratie koken, workshops, diner of lunch. Uiteraard is het mogelijk dat ik bij je thuiskom om mijn culinaire kunsten recht op het bord te toveren laat je dan heerlijk verwennen en ik neem het gestress in de keuken van je over.

 Veel verse groente als je ’t mij vraagt

Kenmerkend voor mijn manier van koken? Verse groente vormen steeds meer de basis van gerechten en spelen steeds meer de hoofdrol, vlees en vis worden steeds minder gegeten. En ik laat je graag dus zien welke bijzondere dingen er met groenten mogelijk zijn. Laten we nu niet de boeman spelen over het eten van vlees en vis maar laat dit dan ook voorzich spreken en het dan ook echt smaken. Maar ik heb het natuurlijk niet altijd voor het zeggen in een keuken. Met gemak schik ik me geheel naar het type opdracht en aan mijn opdrachtgever. Door mijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen word ik regelmatig teruggevraagd door eerdere opdrachtgevers.

Vroeger zat het er al in

De liefde voor koken zat er trouwens al vroeg in. Koekje’s bakken, kleine dingen snijden en lekker eten het kon toen al niet gek genoeg en prachtig dat ik het vond. Thuis hielp ik mijn moeder met koken toen ik wat ouder was. Eenmaal een professionele keuken in de praktijk ervaren, en op de koksschool wist ik het direct: dit is wat ik wil !

%d bloggers liken dit: